Ostvarenja


Izgrađeno 95 stanova na Hostovom bregu

Izgrađeno 95 stanova na Hostovom bregu

Modelom poticane stanogradnje na Hostovom bregu je izgrađeno 95 stanova, u jednoj zgradi s pet zasebnih ulaza. Stambena zgrada ima energetski certifikat razreda A.

Izgrađeno 80 stanova na Drenovi

Izgrađeno 80 stanova na Drenovi

Na Drenovi su izgrađene četiri zgrade s ukupno 80 stanova, s parkirnim mjestima te uređenim okolnim zelenilom. Vrijednost investicije je 41,7 milijuna kuna. Stanovi su opremljeni etažnim plinskim grijanjem, PVC stolarijom te podnim oblogama prve klase. Sve zgrade imaju liftove, a pristup zgradama prilagođen je osobama smanjene pokretljivosti.

Izgrađena 204 stana na Rujevici

Izgrađena 204 stana na Rujevici

Na Rujevici su izgrađena 124 stana koje je Grad dao u najam socijalno ugroženim građanima. U ovu je izgradnju uloženo 82,1 milijun kuna.
U drugoj fazi, u neposrednoj blizini ovih stanova, u investiciji vrijednoj 50,4 milijuna kuna, izgrađene su još 4 stambene zgrade i to modelom poticane stanogradnje koji provodi gradska agencija. U njih je uselilo 80 riječkih obitelji

Izgrađeno 90 stanova na Drenovi za mlade znanstvenike

Izgrađeno 90 stanova na Drenovi za mlade znanstvenike

U suradnji sa Sveučilištem u Rijeci, na Drenovi je izgrađeno 90 stanova za znanstvene novake s riječkog Sveučilišta čime je realiziran najjeftiniji i najbolje koncipirani program gradnje stanova za potrebe znanstvenih novaka u Hrvatskoj. Grad Rijeka u projekt je uložio 13,9 milijuna kuna donirajući zemljište te gradeći komunalnu infrastrukturu.